Název: Cestovní polštář Relaxeazzz: Finalista pro Dárek všech dob

Věděli jste, že společnost Puckator je finalistou letošních cen Dárek všech dob ?!

S velkou radostí oznamujeme, že náš cestovní polštář Relaxeazzz je finalistou prestižních cen People's Choice Gift of the Year Awards a to ve vysoce ceněné kategorii "Dárek všech dob". Toto ocenění nejen slaví inovativní design a funkčnost cestovního polštáře Relaxeazzz, ale také zdůrazňuje jeho univerzální přitažlivost a popularitu mezi zákazníky po celém světě.

 

Historie Relaxeazzz

Naše první designy jsme představili v roce 2019. Roztomilé plyšové  hračky  inspirované kawaii

s  praktickým překvapením  uvnitř. Tyto polštáře nebyly jen roztomilé hračky pro děti; byly to všestranní cestovní společníci, ideální pro dlouhé cesty letadlem nebo autem. První vlna návrhů obsahovala designy pro děti, hlavičky  zvířátek Adoramals a Monstarz, ale nezůstali jsme jen u toho. Rozpoznali jsme potenciální přitažlivost pro všechny věkové skupiny, nejen pro mladší demografickou skupinu.Rozšířili jsme naši kolekci o designy vhodné pro teenagery a dospělé. Tyto zahrnovaly témata jako Game Over a Fast-Food, ideální pro dospívající mládež

a  spolupráce s držiteli licencí jsme přidali  do naší nabídky  ikonické postavy jako Yellow Submarine, Simon's Cat a originální Stormtrooper.

Zájem rostl, vyhráli jsme Dar roku v kategorii Horká novinka, všechno šlo podle plánu... Pak vypukla pandemie v roce 2020, která zastavila cestování, což představovalo významnou překážku pro produkt navržený speciálně pro využití na cestách. Všichni jsme se přizpůsobili "novému normálu" . I když bylo cestování pozastaveno, pokračovali jsme v rozvoji a rozšiřování nabídky,  připraveni reagovat ihned po zrušení lockdownu. Jak se svět postupně otevíral

a cestování se obnovovalo, pokračovali jsme tam, kde jsme se zastavili  a posunuli jsme Relaxeazzz kupředu.

Relaxeazzz Travel CushionTravel Cushions for Kids

Komfort, Praktičnost a Design

Jedním z důvodů velké popularity cestovního polštáře Relaxeazzz je jeho široká škála designů. Mnoho z nich je vytvořeno  naším talentovaným týmem designérů. Víme, že pokud jde o cestování, musíte věci co nejvíce usnadnit. Komfort, praktičnost a design  na prvním místě. Výrobek ze super měkkého polyesteru s  jádrem z pamětové pěny - je snadné pochopit, proč tento produkt splňuje všechna kritéria pro pohodlí. V kombinaci s kompaktním designem, praktickým klipem na tašku a rychlým uvolněním oční masky, můžeme zaručit, že cestování

s našimi cestovními polštáři je bezstarostný zážitek. Z komfortu a praktičnosti přecházíme

k designu - mnoho motivů ze kterých si vybrat. Ať už jde o dlouhý let, výlet nebo jednoduše potřebujete dohnat nějaký spánek, stačí rozepnout, nasadit a pohodlně si lehnout.

 

Cena People’s Choice Award

Nyní bylo zahájeno hlasování Cena lidí  Dárek  všech dob. Budeme rádi, když nás podpoříte tím, že budete hlasovat pro náš cestovní polštář Relaxeazzz. Uzávěrka hlasování je 16. května.

Vaše podpora nejen oslavuje náš úspěch, ale také posiluje náš závazek dodávat inovativní a výjimečné produkty, které zlepšují všem  zážitek z cestování . Společně udělejme z cestovního polštáře Relaxeazzz Dárek všech dob!

Chcete-li se dozvědět více o cestovním polštáři Relaxeazzz a seznámit se s naší rozmanitou škálou produktů, navštivte naše webové stránky ještě dnes.

People's Choice Award FinalistRelaxeazzz Travel Cushion Gif of the Year

Co bude následovat pro  Relaxeazzz

Pro rok 2024 jsme nadšeni, že již brzy představíme nové designy v našich kolekcích Swapseazzz a Blankseazzz, které nabízejí inovativní variace našeho nejporodávanějšího produktu v kolekci cestování. Obě novinky posunují náš design Relaxeazzz na další úroveň s funkcemi 2 v 1, které vám poskytnou ještě více, než očekáváte. Pokud ještě nedostáváte náš newsletter,přihlašte se

a budete stále informováni o novinkách Puckator.

P.s. Nezapomeňte, že v roce 2024 přichází do společnosti Puckator licencová značka Paddington. Cestovní  polštářek s  oční maskou Medvídek  Paddington k dispozici toto  léto  spolu s dalšími novinkami.