Pokud milujete fotky roztomilých zvířat, je to blog pro vás!

Vítejte u speciálního vydání našeho blogu Puckator, ve kterém oslavujeme nejlepšího přítele člověka!

V Puckatoru víme, že domácí mazlíčci jsou rodina  a nic nám nerozjasní den víc než pohled na tváře našich rozkošných mazlíčků. Na počest lásky, věrnosti a radosti, kterou psi přinášejí do našich životů, se s vámi rádi podělíme o některá úžasná štěňata, která tvoří naši rodinu Puckator. Věřte nám, že pokud vás tito roztomilí psíci nepřimějí udělat „awwww“, tak už nic!

Seznamte se s našimi kamarády z Puckatoru!

Seznamte se s některými našimi milovanými  kamarády v Puckatoru a připravte se na dávku roztomilosti, která vám určitě rozjasní den!

Puckator Dogs

Naše dárky se zvířecí tematikou: Perfektní pro milovníky psů

Psi nejsou jen součástí naší rodiny Puckator - jsou také velkou součástí našeho sortimentu! Dárky se zvířecí tematikou, zejména ty se psy, patří k našim nejprodávanějším.

Víme, že majitelé domácích mazlíčků zbožňují nákup předmětů, které reflektují jejich chlupaté přátele, a máme širokou škálu designů se psí tematikou, které vyhoví každému vkusu. Od konkrétních plemen až po obecnější psí motivy - každý si zde najde něco pro sebe.

Zde jsou některé z našich nejoblíbenějších kolekcí inspirovaných psy, které jistě potěší majitele psů i milovníky zvířat.

Barks: Pro milovníky umění, kteří mají psa

Jednou z našich nejoblíbenějších kolekcí je Barks, kterou vytvořil náš talentovaný interní tým designérů z Velké Británie. Tato kolekce obsahuje stylizované, abstraktní interpretace různých psích plemen, takže je ideální pro ty, kteří oceňují nádech umění v předmětech denní potřeby.

Kolekce Barks, která obsahuje hrníčky, svačinové boxy a další domácí potřeby, se rychle stala oblíbenou. Ať už popíjíte ranní kávu nebo si balíte svačinu na procházku , Barks přináší do každého dne špetku psí radosti.

Fidgety? Mačkací a natahovací hračky proti stresu jsou tady!

Cítíte se trochu vystresovaní? Naše mačkací a natahovací antistresové hračky jsou ideálním způsobem, jak se odreagovat. Nejen kočičí , ale i  naše psí vzory jsou  oblíbené! U plemen, jako jsou jezevčíci, kolie, corgi a west highland teriéři, jsou tyto zábavné  hračky ideální pro zaměstnání neposedných rukou. Navíc jsou fantastickým dárkem pro milovníky psů všech věkových kategorií!

Shiba Inu & Mopsík: Rozkošné, nepředvídatelné a roztomilé!

Pro ty, kteří neodolají troše kawaii kouzla, představujeme  Shiba Inu a Mopsíka. Tyto roztomilé postavičky si získaly srdce mnoha lidí a objevují se na různých produktech včetně psacích potřeb, balzámů na rty a cestovních doplňků.

Pokud vaši zákazníci milují vše roztomilé a nepředvídatelné, Shiba Inu a Mopsík se jistě stanou hitem!

Termofory: Ohřejte se po chladných procházkách se psy .

S příchodem nízkých teplot se naše řada termoforů do mikrovlnky a pro horkou vodu  stane pro vaše zákazníky naprostou nezbytností.

Tyto termofory s různými  psími vzory z plyše jsou ideální pro příjemné posezení na pohovce po hezké, ale  možná mokré a studené  procházce s vaším štěnětem.

Psací potřeby a doplňky: Ideální pro děti, které milují štěňata

Psací potřeby a doplňky s tematikou psů jsou skvělé i pro ty nejmenší! Od školních pomůcek až po drobné dárky a náplně do vánočních punčoch, náš sortiment má něco pro každého malého psího nadšence.

Díky našim zábavným a barevným designům psů je návrat do školy nebo zařizování studijního prostoru doma mimořádně vzrušující. Navíc naše poutavé předměty na pultech umožňují neodolatelné impulzivní nákupy u pokladny!

Najděte více v Puckatoru

Toto je jen malý náhled do naší rozsáhlé kolekce dárků a doplňků s psí tématikou. V Puckatoru neustále aktualizujeme naši řadu, abychom vám stale přinášeli nové, svěží a zábavné designy .

Podívejte se na naši kolekci s psím designem ještě dnes a najděte nové oblíbené položky, díky kterým se vaši zákazníci – a jejich čtyřnozí přátelé – budou vracet .

Doufáme, že se Vám líbilo setkání s našimi kamarády z Puckatoru a prohlídka našich kolekcí s psí tématikou. Nezapomeňte s námi sdílet své fotky vašich domácích mazlíčků na sociálních sítích pomocí hashtagu #PuckatorPals!