Přivítejme medvídka Paddingtona v nové licencované kolekci společnosti Puckator: Pro fanoušky všech věkových kategorií!

Medvídek Paddington, oblíbená postavička, která si získala srdce po celém světě svými okouzlujícími kousky a hřejivými dobrodružstvími, je nyní součástí  licencované řady produktů Puckator.

Náš  tým designérů ve Velké Británii spolupracoval s poskytovatelem licence na uvedení této kolekce .   Popovídejme si  o této řadě a o oživení této úžasné postavičky některými z našich nejoblíbenějších výrobků.

Paddington Relaxeazzz Travel Pillow

Cestovní polštář Relaxeazzz

Oceněný cestovní polštář Relaxeazzz, který dorazí v polovině srpna do Velké Británie a koncem srpna do Polska, je výrazným přírůstkem do naší kolekce medvídek Paddington.

Jeho kompaktní design a roztomilá grafika s motivem medvídka Paddingtona z něj činí neodolatelnou volbu pro cestovatele všech věkových kategorií. Jako prodejce můžete očekávat, že tento výrobek bude hitem zejména mezi těmi, kteří mají stejně jako medvídek Paddington zálibu v cestování a dobrodružství! Cestovní polštář Relaxeazzz je víc než jen polštář; je to kousek Paddingtonova kouzelného světa, který si Vaši zákazníci mohou vzít s sebou na svá dobrodružství!

Nezapomeňte, že v naší kolekci cestovních polštářů najdete mnoho dalších postaviček a motivů, včetně dalších licencovaných designů, jako je Minecraft a Stormtrooper a také stále se rozšiřující řady Adoramals.  ¨

Silikonové hodinky

Náš sortiment silikonových a analogových hodinek se rozrůstá a již nyní máme na výběr z mnoha nejprodávanějších modelů. 

Náš nejnovější design medvídka Paddingtona je nutností pro každého malého i velkého fanouška Paddingtona a díky poutavé krabičce se bude na pultě  ve Vašem obchodě vyjímat. Hodinky jsou lehké a snadno použitelné. Design je určen pro děti i dospělé.

Jsou již k dispozici ve Velké Británii a brzy dorazí do našeho evropského distribučního centra.

Hrací karty

Jeden z nejnovějších a největších hitů pro rok 2024, naše kolekce hracích karet, se rychle rozrůstá a náš tým designérů při spolupráci s poskytovatelem licence věděl, že tyto karty musí být na seznamu.

 

Každá barva má svůj vlastní jedinečný design s medvídkem  Paddingtonem, který provádí nejrůznější lumpárny, doplněné o sendviče s marmeládou!   Stejně jako digitální hodinky jsou i hrací karty dodávány v krásné krabičce, která vaše zákazníky přitáhne, ať už je vystavíte kdekoli!

Oba sklady je již mají k dispozici k objednání.

Solární hračky - již brzy

Ale to není všechno! S blížícím se koncem roku se připravujeme na uvedení dalšího zajímavého produktu do naší řady Medvídek  Paddington - plně licencovaného Solar Pal. Očekává se, že tato okouzlující figurka bude  zaručeně nejprodávanějším doplňkem každého prostoru. Již nyní si je můžete předobjednat u našeho zákaznického servisu a prodejního týmu, kontaktujte je ještě dnes, abyste si zajistili skladové zásoby.¨

Paddington Solar Pal

 

Proč si pořídit náš sortiment Medvídek Paddington?

Načasování nemohlo být lepší, protože v listopadu se chystá premiéra třetího filmu o Paddingtonovi, Medvídek Paddington v Peru.  Vzrušení kolem oblíbeného medvídka dosahuje nových výšin a my již dostáváme opakované objednávky na dostupné  řady Medvídka Pddingtona.

Film slibuje, že na velké plátno přinese další Paddingtonova dobrodružství, když s rodinou Brownových navštíví tetu Lucy v Peru. Toto oživení Paddingtonovy popularity nepochybně zvýší poptávku po licencovaném zboží, takže naše nová kolekce bude pro prodejce nepostradatelná.

Připravte se přivítat medvídka Paddingtona na svých pultech!

Ve společnosti Puckator se snažíme nabízet vysoce kvalitní, plně licencované produkty, které mají u našich zákazníků ohlas. Naše nová řada Medvídek Paddington je navržena právě tak, aby kombinovala funkčnost, styl a oblíbené kouzlo medvídka Paddingtona. Ať už se jedná o cestovní polštář, silikonové hodinky, hrací karty nebo připravovaného solárního kamaráda, tyto výrobky si vaši zákazníci jistě oblíbí.

Připravte si tedy chlebíčky s marmeládou a přivítejte  medvídka Paddingtona ve svém obchodě. Objednávejte nyní a staňte se součástí kouzelného světa medvídka  Paddingtona