Procestujte svět s velkoobchodem Puckator: Váš dokonalý společník na cesty

Pokud jde o cestování, ať už míříte do zahraničí, na výlet, plánujete den venku,chcete si  udělat  piknik, vyrážíte na pláž nebo jedete zhlédnout památky, velkoobchod Puckator je tu pro vás. Naše rozsáhlá nabídka cestovních doplňků  zajistí, že budete dobře vybaveni pro každé dobrodružství. Nabízí praktičnost, styl a pohodlí pro všechny věkové kategorie. Pojďme se podívat na  různé typy výrobků, které nabízíme, a na to, jak mohou vylepšit vaše zážitky z cestování.

 

Láhve na pití: Dodržujte pitný režim i na cestách

Jednou z důležitých věcí při cestování je kvalitní   láhev. Společnosti Puckator nabízí celou řadu lahví, které jsou ideální pro studené i teplé nápoje. Naše termoláhve jsou snem všech cestovatelů, protože udrží nápoje teplé po dobu 6-12 hodin a chladné až po dobu 24 hodin. Ať už popíjíte horkou kávu na chladném ranním výletě, nebo si vychutnáváte studený nápoj na slunné pláži, naše láhve zajistí, že vaše nápoje budou mít vždy perfektní teplotu. Tyto láhve jsou šetrné k životnímu prostředí, nebot´ snižují spotřebu jednorázových plastů .Dodáváme širokou škálu  designů, které uspokojí mnoho vašich zákazníků s různými požadavky.

 

Cestovní polštáře Relaxeazzz: Pohodlí v novém pojetí

Cestování může být únavné, ale s našimi cestovními polštáři Relaxeazzz můžete klidně odpočívat. Náš originální design polštářku s maskou na oči byl nominován Dárkem  všech dob a je navržen tak, aby vám během cest poskytoval vynikající pohodlí .

Nejnovější přírůstek do naší řady, naše cestovní polštáře Swapseazzz 2 v 1, posouvají pohodlí a praktičnost na další úroveň pro mladší cestovatele, protože slouží jako cestovní polštářek a  hračka, která zabaví a potěší ty nejmenší po celou dobu cesty. Díky hravému designu a měkkým plyšovým materiálům se polštáře Swapseazzz stanou novým společníkem vašeho dítěte na cestách a zajistí, že se bude cítit příjemně a spokojeně.

Naše stále se rozšiřující nabídka zahrnuje polštáře s praktickými vlastnostmi, jako je kompaktní uložení, snadno omyvatelné materiály a různé tvary a velikosti, které se hodí pro všechny krky a hlavy.  Ať už se chystáte na dlouhý let, výlet nebo si jen zdřímnete na odpočívadle, cestovní polštáře Relaxeazzz vám zajistí, že do cíle dorazíte odpočatí.

 

Nezbytné na piknik: Udělejte si z venkovního stolování potěšení

Pro milovníky venkovního stolování je naše nabídka potřeb pro piknik nepostradatelná. Ať už kempujete, trávíte den na pláži nebo si děláte piknik v parku, máme vše, co potřebujete k tomu, abyste si mohli vychutnat jídlo pod širým nebem. Naše chladicí tašky udrží vaše jídlo a nápoje v chladu, zatímco naše krabičky na oběd představují pohodlný a ekologický způsob zabalení jídla. Pro ty, kteří si uvědomují důležitost našeho životního prostředí, je naše nádobí z RPET   alternativou  jednorázových plastů, takže si můžete vychutnat venkovní stolování bez pocitu viny. S našimi produkty  pro piknik můžete pozvednout úroveň venkovního stolování a vytvořit si krásné vzpomínky s přáteli a rodinou.

Accesorios de Picnic y Excursiones

Štítky na zavazadla, batohy: Cestujte se stylem

Udržet si na cestách pořádek je velmi důležité a naše nabídka visaček na zavazadla a batohů vám v tom pomůže. Naše visačky na zavazadla usnadňují identifikaci zavazadel a snižují stres ze ztracených zavazadel. Naše batohy jsou ideální na jednodenní výlety a exkurze, nabízejí dostatek prostoru a ergonomický design .

Pouzdra na sluneční brýle, balzámy na rty, krémy na ruce a toaletní tašky: Toaletní taštičky: nepostradatelné na každou cestu

Cestování často znamená vystavení různým povětrnostním podmínkám, a proto je nezbytné mít správné příslušenství. Naše pouzdra na sluneční brýle chrání vaše brýle před poškrábáním a poškozením a usnadňují jejich nalezení v tašce. Balzámy na rty a krémy na ruce jsou ideální pro udržení hydratace a ochrany vaší pokožky, ať už jste kdekoliv. Naše toaletní tašky vám pomohou udržet všechny kosmetické a hygienické produkty uspořádané a snadno dostupné. Tyto produkty jsou kompaktní, vhodné na cesty a dodáváme je  v různých stylových provedeních.

Plážové osušky a tašky: Připraveni na slunce a písek

Žádný výlet na pláž se neobejde bez dobré osušky a tašky. Naše nové plážové osušky jsou vyrobeny z vysoce kvalitních materiálů, které jsou měkké, savé a rychleschnoucí. Jsou k dispozici v pestrých  vzorech, které vám zajistí, že na písku vyniknou. Ve spojení s našimi prostornými a odolnými plážovými taškami budete mít vše, co potřebujete pro celodenní zábavu na slunci.

 Cestovní kelímky: Nezbytné na cesty

Na dlouhé jízdy a výlety je spolehlivý cestovní kelímek nezbytností. Naše cestovní kelímky jsou navrženy tak, aby se vešly do většiny držáků nápojů v autě a udržely nápoje v požadované teplotě po celé hodiny. Jsou odolné proti rozlití a snadno se čistí, takže jsou dokonalým společníkem na cesty.

Travel Accesories from Puckator

Proč si vybrat velkoobchod Puckator?

Velkoobchodní společnost Puckator je hrdá na to, že nabízí konkurenceschopné ceny bez kompromisů v kvalitě. Díky široké škále designů, z nichž mnohé vytváří náš talentovaný kreativní tým v Angii, u nás najdete jedinečné a stylové řešení, které jinde neuvidíte. Naše výrobky jsou určeny pro více demografických skupin, což zaručuje, že si  u nás každý najde něco pro sebe, od dětí až po dospělé.

Ať už plánujete velké dobrodružství, nebo jen jednoduchý výlet, velkoobchod Puckator má výrobky, které vám zajistí snadnější, pohodlnější a příjemnější cestování. Podívejte se na náš sortiment ještě dnes a zjistěte, proč jsme tou správnou volbou pro nákup cestovních potřeb.