Zajištění kvality od začátku do konce: Špičkový dodavatelský řetězec velkoobchodu Puckator

Po obdržení zboží  od Puckatoru, jste někdy přemýšleli  o procesu výroby, odeslání a doručení zboží až k vašim dveřím? Zavázali jsme se  dodávat našim obchodním zákazníkům vysoce kvalitní produkty a k tomu využíváme našich více než 30 letých zkušeností a sít´ dodavatelů na Dálném východě.

Možná si myslíte, že tyto informace pro vás nejsou důležitým  prodejním nástrojem, ale možnost transparentnosti a sledovatelnosti celého procesu výroby produktů až do dodání na trh a dále, dodává spotřebitelům důvěru.. Náš pečlivý přístup zajišťuje, že každý produkt nejen splňuje, ale dokonce předčí očekávání zákazníků.

Zde je podrobný přehled kroků, které podnikáme, abychom zajistili kvalitu v celém našem dodavatelském řetězci.

Zdroje a výroba

Získávání zdrojů na Dálném východě a v Číně

Naše cesta začíná získáváním zdrojů na Dálném východě a v Číně. Zúčastnujeme se veletrhů   a spolupracujeme  s našimi stávajícími výrobními partnery. Vztahy, které budujeme jsou založeny na etice, dodržování předpisů a na správných  výrobních postupech.

Naše nákupní oddělení provádí důkladný průzkum trhu s cílem identifikovat nejlepší dodavatele a udržovat náš stávající standard zajištující kvalitu a dodržování norem.

Kontrola kvality a předpisy

Pro udržení nejvyšší kvality jsme zavedli přísnou kontrolu každého kroku výrobního procesu. To zahrnuje:

  • Předvýrobní kontroly: Ujištění, že materiály a komponenty splňují naše požadavky před zahájením výroby.
  • In-line inspekce: Provádění kontrol během výrobního procesu za účelem včasného zachycení a nápravy jakýchkoli problémů.
  • Závěrečné kontroly: Provádění komplexních hodnocení kvality hotových výrobků před jejich expedicí.

Dodržujeme pokyny uvedené v PAS 7500:2022 a dalších relevantních britských a evropských normách a zajišťujeme, že všechny produkty splňují regulační požadavky.

Balení a dopad na životní prostředí

Pozornost věnovaná detailům v balení.

Obal hraje klíčovou roli při prezentaci a ochraně produktu. Náš designérský tým se zaměřuje na vytváření praktických a esteticky  obalů, které zvyšují prodejnost produktu a zároveň zajišťují, že se k zákazníkům dostane v perfektním stavu. Používáme vysoce kvalitní materiály, které poskytují ochranu při přepravě a skladování.

Ohled na životní prostředí

Jsme si vědomi našeho dopadu na životní prostředí a snažíme se používat ekologicky šetrné obalové materiály, kdykoli je to možné. Pracujeme také na odstranění plastů na jedno použití tam, kde je to možné, a na používání ekologičtějších materiálů, jako jsou recyklované              a recyklovatelné plasty a další.

Naše obaly jsou navrženy tak, aby minimalizovaly odpad a jsou často recyklovatelné, což je     v souladu s naším závazkem k udržitelnosti. Nedávné předpisy, jako je Triman ve Francii, nám umožnily dále zefektivnit naše informace o obalech a poskytnout konečnému spotřebiteli nejaktuálnější informace o tom, co, kde a jak recyklovat .

Informace a bezpečnost

Jasné a komplexní informace o produktu jsou  důležité pro bezpečné a správné používání. Naše balení obsahuje všechny potřebné informace, jako jsou pokyny k použití, bezpečnostní varování a podrobnosti o souladu s předpisy, které zajišťují, že zákazníci mohou používat naše produkty sebevědomě a bezpečně. Tyto informace jsou k dispozici ve více než 12 jazycích.

Zajištění kvality během dopravy

Náklad v Číně

Jakmile jsou produkty připraveny k odeslání, dohlížíme na proces nakládání v Číně, abychom zajistili, že se se všemi položkami bude zacházet opatrně. Tento krok zahrnuje ověření, zda je obal neporušený a zda jsou produkty bezpečně naloženy, aby se zabránilo poškození během přepravy.

Dodání a kontrola ve skladech

Po příchodu do našich skladů prochází každá zásilka dalším kolem kontroly kvality. Náš vyškolený skladový tým kontroluje produkty, aby se ujistil, že splňují naše vysoké standardy    a že během přepravy nedošlo k žádnému poškození. Tento krok je zásadní pro zachování kvality a integrity našich produktů.

Příprava, balení a expedice

Vyškolený tým pro přípravu a balení

Náš tým pro přípravu zboží a balení je vysoce vyškolený. Dodržuje přísné postupy, aby zajistil, že objednávky jsou přesně připraveny a bezpečně zabaleny. Tato pozornost věnovaná detailům pomáhá předcházet jakýmkoli problémům během poslední etapy cesty k našim zákazníkům.

Efektivní doručení

Spolupracujeme se spolehlivými kurýry po celém světě, abychom zajistili rychlé a efektivní doručení našich produktů. Náš logistický tým úzce spolupracuje s těmito kurýry při koordinaci dodávek a zajišťuje, že zákazníci obdrží své objednávky včas a v perfektním stavu.

Neustálé zlepšování a zpětná vazba

Pravidelné kontroly

Zajištění kvality nekončí dodáním. Pravidelně kontrolujeme objednané položky, abychom zajistili, že budou nadále splňovat naše standardy. To zahrnuje provádění pravidelných kontrol kvality a aktualizaci našich procesů na základě nejnovějších trendů v oboru a zpětné vazby od zákazníků.

Zpětná vazba

Ceníme si zpětné vazby od všech zúčastněných stran, včetně našich nákupčích, skladového týmu, kancelářského týmu, obchodních zástupců a zákazníků. Tato zpětná vazba je zásadní pro neustálé zlepšování a pomáhá nám zdokonalovat naše produkty a procesy. Tím, že nasloucháme našim zákazníkům a začleňujeme jejich návrhy, můžeme zlepšit nabídku našich produktů a lépe uspokojit jejich potřeby.

Náš závazek ke kvalitě je evidentní v každé fázi našeho dodavatelského řetězce. Od začátku výroby až po dodání a dále podnikáme pečlivé kroky, abychom zajistili, že naše produkty splňovaly ty nejvyšší standardy.

Slibujeme našim partnerům, nejen poskytování  výjimečných produktů, které potěší jejich zákazníky a podpoří obchodní úspěch, ale také ujištění že pro vás pracujem v každé části výrobního procesu.